Schuurtje - Grange te Romagne, Frankrijk

 

Dit stekje is het kleine zusje van Huisje Koester, gelegen in gehuchtje "Romagne".

Deze oude schuur hebben we volledig voorzien van alle hedendaagse comfort. Mensen die houden van de natuur, slow-life, geen haast of drukte zijn hier aan het juiste adres. Want in dit gehuchtje staan amper 20 huisjes, omringd door velden en zonnebloem-weiden. Hier kan je dus volop genieten van de rust en elkaar, een wandeling of een plonsje in het zwembad.

Welkom in Huisje 10 bis

 

Belangrijk:

  • Huisdieren zijn zeer welkom, mits het nodige respect voor meubeltjes en omgeving.
  • Er is plaats voor 8 personen (4 kamers). Indien er extra gasten zijn, graag een seintje vooraf, waarschijnlijk hebben we ook hier wel een oplossing. Kamperen in de tuin blijft een heerlijke outdoor beleving!
  • De sleutels kan je terugvinden in de locker in het bijhuisje (aanpalend aan het huis), de code zal je ontvangen een week voor je verblijf. 
  • Minimumverblijven: maandag - zondag (week) / maandag - vrijdag (midweek) / vrijdag - zondag (weekend)
  • Lakens en donsovertrek dien je zelf mee te brengen, dons is voorzien.
  • Afval afvoeren naar de gezamenlijke containers in het (nabij gelegen) dorp. GEEN afval in het huisje achterlaten.
  • Vergeet niks achter te laten, maar laat staan wat niet van jullie is.
  • Bij schade graag zsm een berichtje (sms, whatsapp of mail). Enkel zo kunnen we ervoor zorgen dat het snel hersteld of aangevuld wordt. Zo kunnen jullie en de volgende huurders weer van alle comfort genieten.
  • Bij het verlaten na het einde van jullie verblijf: alle elektrische vuurtjes uitzetten , de gasfles dichtdraaien, de verwarming uit en de ramen en luikjes dicht.
  • Aankomst verblijf om 14u, vertrek om 10u.

 

Op jullie snuistertocht in het huisje zal je allicht het gastenboek tegenkomen. We zouden het heel fijn vinden dat jullie hier een woordje zouden achterlaten: bijzondere plekjes tijdens jullie verblijf, lekkere adresjes of gewoon een mooie boodschap.

 
HOOGSEIZOEN (juli + augustus)
€ 850 / week
€ 660 / midweek
€ 280 / weekend
 
ANDERE PERIODE 
€ 700 / week
€ 550 / midweek
€ 230 / weekend
 
BIJKOMEND
250€ waarborg
80€ poetsdienst
 
 
Wanneer jullie een verblijf willen bevestigen (per mail) wordt er een voorschot gevraagd van 50%. Als er toch nog wordt afgezien van de huur wordt dit bedrag aanschouwd als schadevergoeding. Dit voorschot dient binnen 1 week overgemaakt te worden.
Vier weken voor uw verblijf wordt er gevraagd om het definitieve bedrag over te maken op onze rekening. Hierbij wordt ook de waarborg en de poetsdienst gestort. De waarborg wordt binnen 1 week na uw verblijf terug overgemaakt op uw rekening, uiteraard als alles in de oorspronkelijke staat werd achtergelaten. 
Na iedere verhuur periode wordt er door onszelf gepoetst. We willen dat iedere huurder steeds in een proper huis komt en dat kunnen we niet garanderen als huurders zelf poetsen. 
 
 
(Water en gas zijn in de huurprijs verrekend. De huurprijs is inclusief 100kw/h stroom per week. Daarboven berekenen wij € 0,30 per kw/h. Tijdens het laagseizoen worden de elektriciteits-kosten wel apart verrekend (adhv. de meterstand).
.In de keuken bevindt zich een combi-oven, grote ijskast met extra drankvak onderaan,, tafeldiepvriezer, vaatwasser, nespresso machine met melkschuimer en verschillende  kruiden.In de badkamer hebben we een lavabo, ruime douche, wasmachine, haardroger en reis-stijltang voorzien. In de slaapkamers (kasten) liggen er   donzen, en kussens van de beste kwaliteit.
De sleutel van deze kast bezorgen we jou bij de definitieve betaling.EXCLUSIEF Badlakens, badmatten, strandlakens, keukenhanddoeken en keukenvodden zijn zelf te voorzien.LAST BUT NOT LEAST ... Wensen we jullie een ontzettend fijn verblijf We hebben dit vakantiehuis met heel veel liefde gerenoveerd en voorzien van alle comfort om jullie een zorgeloze tijd te kunnen bezorgen. Dat ons vakantiehuis ook voor jullie een thuis mag worden tijdens jullie verblijf.)

 

Heerlijke plekjes:

 

Wil je reserveren of heb je een bijzondere vraag? Vul dan snel onderstaand formuliertje in.