De zin van het leven die schrijf je zelf.

Et voila...

 

Hier zijn we dan, Natacha en Tom, een setje sinds 6 oktober 2000, met inmiddels een artistieke 7-jarige dochter, Didi, en sinds 9 november 2021 een tweeling Moon & Madou. En natuurlijk onze geadopteerde wervelwind niet te vergeten; viervoeter Demy. Een gezinnetje van zesjes.

Ondertussen na 20 jaar getrouwd op diezelfde 6de oktober 2020, in volle corona-spits... en weet je wat? Het doorzetten was dé beste beslissing: intiem, vrienden die familie zijn, woorden die snakken naar adem, tranen die als watervallen uit ieders ogen rolden, kortom MAGISCH!

Zo ver zijn we dus al; ons leven is magisch. We hebben verhalen geschreven, hoogtepunten gecreëerd en dieptepunten overwonnen. 

 

Tom is aannemer sinds 2009,  belachelijk trots op deze handige Harry hoor.
Achter de schermen runnen we dit bouwbedrijf wel samen maar ikzelf werk ook nog fulltime elders.

 

Moeten we soms effe op de rem staan? Ja uiteraard!

Aangezien eind 2019 die nood torenhoog was, kochten we een "bij-de-bomma-thuis"-huisje in Frankrijk, waar we ontspanning vonden in het renoveren op afstand, wij alleen, toen met ons viertjes, nu met ons zesjes, puur genot. 

 

Side note: wij kunnen geen Frans... kan je inbeelden? 
"Merci", "au revoir" en "baguette" dat lukt. Dus we zijn altijd beleefd en eten komen we niet te kort, meer moet dat dus niet zijn he.

 

Enfin, we doen daar dan nog wat verder met bricoleren, we roepen wel als het klaar is.
En hey... dan zijn jullie allemaal welkom!

 

Liefs, zoen.

Say hello -

info@huisjekoester.be